DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Ny pulje samler tre puljer til at støtte det gode liv på Lolland

LOLLAND: Fritids- og kulturudvalget i Lolland har besluttet at slå tre forskellige puljer sammen, så det i fremtiden bliver to mio. kr., der skal støtte det gode liv i kommunen, skriver Folketidende.dk. Det handler om Landsbypuljen, Bosætningspuljen og puljen til støtte af børns fritidsaktiviteter. Ved at samle det hele under samme paraply håber udvalget, at det er lettere at administrere.

Alle kan - i modsætning til tidligere - søge penge fra puljen, uanset hvor de har base i kommunen. I administrationen af puljerne vil der blive lagt vægt på, om ansøgningerne passer ind i den politiske strategi for udvikling af kommunen, der vil støtte projekter inden for de fem temaer sundhed, fællesskaber, aktiviteter som bevægelse og motion, bosætning og by- og landsbyudvikling.

- Målet er, at vi skal have tingene til at hænge bedre sammen. Det betyder også, at vi vil skele mere til, om de enkelte projekter eksempelvis passer ind i de masterplanskriterier, som vi har fastlagt, siger udvalgsformand Tine Vinther Clausen (V) til Folketidende.dk.

eo