Midt blev første region i Landdistrikternes Fællesråd

KORT NYT15. JAN 2020 12.30

MIDTJYLLAND: Som den første region har Region Midtjylland pr. 1. januar besluttet at melde sig i Landdistrikternes Fællesråd, oplyser rådet.

- Regionsrådet har vedtaget en ambitiøs regional udviklingsstrategi, der fokuserer på muligheden for at leve et godt liv i hele regionen. Det gælder både i de større byer og i landdistrikterne, hvor regionen har en række muligheder for at understøtte bæredygtig udvikling. Det ønsker vi at gøre sammen med de mange aktører, der allerede er i gang, siger formand for regionens Udvalg for Regional Udvikling, Jørgen Nørby (V).

- Regionernes opgaveportefølge indeholder mange af de allermest centrale områder i Landdistrikternes Fællesråds arbejde. Samarbejdet omkring dem og vore mange fælles mål bliver styrket og knyttet tættere sammen med regionens medlemskab. Dels hvad angår lige adgang til sundhed, men i særlig grad også den helt overordnede regionale udvikling. Derfor er det en meget stor styrke for vores organisationen at få et regionalt medlem med i arbejdet for at skabe bedre rammevilkår i de danske landdistrikter, udtaler formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt