Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Magasin til pendlere skal trække folk til

Randers Kommune udsender nu sit tredje pendlermagasin til pendlere på arbejdspladser i hele kommunen. Se magasinet her
14. DEC 2011 11.44

RANERS: Magasinet hedder På vej Hjem og har til formål at give pendlere et indtryk af Randers. Kommunen har finansieret magasinet, der er et led i den kommunale bosætningsstrategi.

- Målet med magasinet er at give indblik i vores kommune. Vi har været omkring natur, arkitektur i byen, boliger, skolegang, børnepasning og kulturelle tilbud. Denne gang har vi fokus på vores teatermuligheder, julehandel og vores levende landsbyer - for blot at nævne nogle af emnerne. Pendlere kører hertil for at arbejde, men bor her ikke og har måske ikke noget indtryk af vores kommune og af Randers.

- Vi ønsker at give et indblik i området. Randers er noget særligt. Vi vil mulighederne. Her er højt til loftet, kreative ideer og plads til nye tanker. Og vi har også god plads til pendlere, som skulle få lyst til at lære Randers lidt bedre at kende, og ved nærmere bekendtskab måske vælge at flytte tættere på sit job, siger borgmester Henning Jensen Nyhuus (S).

Det er kommunens kommunikationsafdeling, der har udformet magasinet, som er produceret hos det lokale firma Phoenix Design Aid. Målet har været at skabe et lettilgængeligt magasin, som indbyder til at blive læst i frokostpausen eller derhjemme efter arbejde. Her er både humor, bud på hvor en gåtur kan gå hen, forslag til udflugter med kollegaerne og med familien.

Samtidig rummer magasinet en oversigt over kultur- og naturtilbud i de kommende måneder, som kan være oplagte at nyde sammen med kollegaer eller familie.

Randers Kommune oplever netop i disse år, at op mod 600 flytter til kommunen årligt. Målet i byrådets Vision 2017 er at nå 100.000 indbyggere i 2017.

ka