dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Lille variation i coronatal, men stadig på kendt niveau
Som det ses har der flere gange på det seneste været flere dage i træk uden dødsfald. Toppen til venstre viser de 39 dødsfald der skete 19. januar, det højeste antal på en enkelt dag.

Lille variation i coronatal, men stadig på kendt niveau

Igen tre ø-kommuner helt uden smittede, men kun to af dem de samme som i forgårs. Fanø har taget den plads, Ærø havde.
21. JUL 2021 14.32
TEMA: Corona

Fem flere end i går er indlagt med corona, 55 mod 50, men stadig inden for det generelle niveau gennem den seneste uges tid. Antallet af patienter på intensiv afdeling er steget fra 10 til 12, mens der uændret er syv i respirator, viser dagens tal fra Statens Serum Institut.

Også tallene for ikke-indlagte smittede holder sig indenfor den seneste tids niveau. 75.850 blev testet i går, og af dem viste 851 sig smittet. Det giver en positivprocent på 1,12 pct. Der er for fjerde dag i træk ikke registreret nye corona-relaterede dødsfald.

Geografisk er der igen i dag tre ø-kommuner helt uden smittede, efter at antallet i går var nede på to (Samsø og Læsø). Ny i klubben er Fanø, efter at Ærø i går fik to smittede og dermed kom over bekymringsgrænsen på 20 smittede pr. 100.000 indbyggere. Foruden de tre ø-kommuner ligger også Lolland og Rebild under den grænse, men tæt på.

Igen i går blev der vaccineret igennem med 89.489 stik, et antal der anbringer tirsdagen i Top 5 og sender mandagens Top 6-antal ned i Top 7. En ny sending modtagne vacciner betyder, at der stadig er en lille million doser på lager.