Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Lars Krarup: En god kollega er død

Hernings borgmester Lars Krarup (V) har netop modtaget beskeden om, at hans borgmesterkollega i Horsens, KL's formand Jan Trøjborg, er død
6. MAJ 2012 15.43

HORSENS: Hernings borgmester Lars Krarup har med dyb beklagelse modtaget beskeden om sin borgmesterkollega, Jan Trøjborgs død.

I morgen mandag når Giro d'Italia frem til start i Horsens. Og netop i forbindelse med Giro d'Italias danske besøg i år i Herning og Horsens har Lars Krarup haft et tæt samarbejde med Jan Trøjborg.

Også fra Kommunernes Landsforening, hvor Krarup sidder i formandskabet og Jan Trøjborg var formand, kender de to hinanden indgående.

- Jeg kender Jan som en dygtig politiker, en god borgmesterkollega og et meget handlekraftigt og engageret menneske, som jeg har haft et fremragende samarbejde med. Ikke mindst i relation til Giro'en, siger Lars Krarup.

- Det er klart, at Jan Trøjborgs død vil lægge en voldsom dæmper på stemningen i morgen mandag i Horsens, siger Hernings borgmester, hvis tanker nu først og fremmest går til de efterladte efter KL-formanden.