dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Konservativ socialudvalgsformand stopper

Konservativ socialudvalgsformand stopper

Tina Gonzalez-Schelbeck (K), der er formand for socialudvalget på Frederiksberg, træder ud af kommunalbestyrelsen, da hun ønsker mere tid til job og familie
16. APR 2012 9.19

Af Lærke Cecilie Lindegård, [email protected]

FREDERIKSBERG: Tina Gonzalez-Scheldbeck er uddannet cand.jur. og tiltrådte i marts en stilling som juridisk konsulent i KL.

- Jeg har simpelthen ikke tid til det hele. Jeg har en familie og et nyt job, der tager tid, og her vil jeg kunne gøre en ordentlig indsats, siger hun til dknyt.

Tina Gonzalez-Scheldbeck har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2006. Fra 2008-2009 var hun formand for integrationsudvalget, og siden 2009 har hun været formand for socialudvalget.

Hun understreger dog over for dknyt, at hun bakker helt og holdent op om den politiske linje hos de Konservative i Frederiksberg Kommune, og at hendes udtræden udelukkende handler om, at døgnet ikke har timer nok til kommunalbestyrelsesarbejdet i øjeblikket.

I kommunalbestyrelsen afløses Tina Gonzalez-Scheldbeck af Nikolaj Bøgh, der er folketingskandidat for De Konservative på Vesterbro.