Godt begyndt er halvt fuldendt:
Kolding støtter foreninger, der er tæt på mål

KORT NYT6. JUL 2021 13.15

KOLDING: Der er sat to mio. kr. af i Kolding til foreninger, der er tæt på at være i mål med søsatte projekter, men lige mangler det sidste. Det oplyser kommunen. På den måde vil man redde nogle af de tiltag, projekter og ideer, der lige mangler det sidste puf over målstregen, men fx går glip af tidligere bevillinger, fordi budgettet har manglet det sidste.

Projekterne vurderes ud fra forskellige kriterier, og de skal bl.a. bidrage til realisering af kommunens vision "Sammen designer vi livet" samt dens fire strategiske spor. Desuden skal alle andre finansieringsmuligheder være undersøgt og udtømt, og projekterne skal have en form for egenfinansiering. Sidst, men ikke mindst, skal projekter, der tildeles støtte, være tilgængelige for offentligheden.

Projekterne kan derefter søge op til 200.000 kr., og den nye pulje er i tråd med den fundraising-strategi som byrådet vedtog i 2018. Kommunens fundraising-enhed hjælper med udarbejdelse af fondsansøgninger, hjælp til budget og afrapportering og har ad flere omgange afviklet seminarer, der kan klæde de mange frivillige bedre på til at arbejde med ekstern finansiering.

ibs