Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Køge coronabelønner også med gavekort

KORT NYT28. APR 2021 9.45
TEMA: Corona

KØGE: Også de ansatte i Køge Kommune kan nu se frem til en belønning for coronaindsatsen. Byrådet har besluttet at give hver medarbejder et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges til oplevelser, overnatning eller bespisning inden for en radius af 30 kilometer fra Køge Torv, "svarende til den afstand der vurderes at være bekvemt for modtagerne", oplyser kommunen.

- Vi er dybt afhængige af dygtige medarbejdere på alle kommunens arbejdspladser, og derfor er det på sin plads at byrådet med denne anerkendelse sender det vægtige signal. Med beslutningen her anerkendes den enorme indsats, der er lagt, samtidig med at vi får pengene ud og arbejde i det erhvervsliv, der trænger så hårdt til, at vi igen får gang i gaderne. Jeg kan kun opfordre private arbejdsgivere til at følge trop, og udnytte den mulighed vi har fået i finansloven, siger borgmester Marie Stærke (S).

Ubrugte beløb på gavekortene skal føres tilbage til kommunekassen. I Holbæk får de ansatte 900 kr., mens Region Sjælland også giver 1.000 kr., som kan bruges på regionale spisesteder mv. 

ibs