Kalundborg henter centerchef i Sorø

KORT NYT27. NOV 2019 15.04

KALUNDBORG: Ved indgangen af 2020 tiltræder Gitte Bruus stillingen som centerchef i Bo & Aktivitet i Kalundborg Kommune og får dermed ansvaret for en række af kommunens botilbud, aktivitets- og samværstilbud, beskyttet beskæftigelse, botræning, væresteder og støttecentre og knap 400 medarbejdere.

- Jeg drives af en nysgerrighed og interesse for at gøre en forskel for dem, der har brug for vores kerneydelser og mener, at vi skylder at gøre os umage med at få mest muligt ud af de ressourcer, der er til rådighed til det formål. Fremtidens løsning af kerneopgaverne kalder på, at vi løser opgaverne i fællesskaber, inden for eget fagcenter, såvel som på tværs af fagcentrene og til tider med andre aktører - offentlige, private som frivillige, siger hun.

Gitte Bruus kommer fra en lignende stilling i Sorø og afløser Jørgen Petersen, der går på pension efter 40 år i Kalundborg. Gitte Bruus er 58 år og bor i Holbæk. Hun har en baggrund som socialpædagog og har siden uddannet sig til leder, coach og psykoterapeut. 

esl

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt