Den coronabestemte delvise virtualisering af årets Folkemøde har som et af sine udtryk en runde med fem folkehøringer, en i hver region. Alle holdes i slutningen af april, og der er plads til 50 deltagere hvert sted.
Det, som folket skal høres om, er svarene på spørgsmål, som "hvordan skaber vi kontakt mellem mennesker, som er uenige?", og "hvordan får vi noget konstruktivt ud af at være sammen med mennesker, der har andre meninger end os selv?" Udkommet af de fem folkehøringer skulle gerne være ideer til demokratiske initiativer, som kan skabe nye forbindelser mellem mennesker med forskellige meninger.
Ideerne og erfaringerne fra de fem folkehøringer samles på Folkemødet lørdag 19. juni ved et arrangement på hovedscene i Allinge. Her kommer inputtene til debat, og det hele livestreames på folkemoedet.dk.
De fem folkehøringer holdes som følger:
- 21. april Sjælland
- 22. april Syddanmark
- 26. april Nordjylland
- 27. april Midtjylland
- 28. april Hovedstaden
Det hele gennemføres af Foreningen Folkemødet i samarbejde med Danmarks Biblioteksforening, de danske folkebiblioteker, Dansk Folkeoplysnings Samråd, Højskolerne og Frirummet.
mk
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.