Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fløjtenist i spidsen for midtjysk kultur

Ny kultur- og fritidschef i Herning Kommune
KORT NYT25. MAJ 2011 9.48

HERNING: En mand med stor spændvidde og ledelseserfaring skal fremover fast-holde og udvikle Hernings stærke brand på kultur-, idræts - og fritids-området.

Hurtig, selvstændig, nysgerrig og resultatorienteret er blot nogle af de egen-skaber, som kendetegner Herning Kommunes nye kultur- og fritidschef.
Navnet er Morten Koppelhus. Han er kendt af flere i Herning Kommune, da han både er tidligere leder af Fermaten og kordirigent på Team Teatret.

Herning Kommunes nye kultur- og fritidschef er konservatorieuddannet tvær-fløjtenist, har et stort netværk inden for kultur- og teaterverdenen og mange års ledelseserfaring på kulturområdet.

- Valget af Morten Koppelhus, som Herning Kommunes nye kultur- og fri-tidschef, skal ses som et udtryk for, at vi vil fastholde og udvikle Hernings stærke brand på kultur-, idræts- og fritidsområdet. Morten Koppelhus har den kultur- og foreningsforståelse, det overblik og den enorme udviklingskraft, som det kræver at løfte kultur- og fritidsområdet i vores kommune, siger direktør for By, Erhverv og Kultur, Jørgen Krogh.