Ineffektiviteten og ressourcespildet er stort, når det offentlige står bag gryderne for at tilberede mad til kommunernes ældste borgere samt børn på daginstitutioner og folkeskoler.
- Vi har kigget på 10 procent af de mest effektive kommuner, og hvis man bruger deres produktionsomkostninger, og bagefter overfører dem til andre kommuner på ældreområdet, og i fremtiden på børn og ungeområdet, så er der en besparelsesmulighed på en halv milliard kroner, siger Henrik Friis, chef for Offentlig Privat i Dansk Industri (DI) til Radioavisen.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.