Cold Hawaii-aktiviteter skal bredes ud i Thy
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Cold Hawaii-aktiviteter skal bredes ud i Thy

Som et multifunktionelt aktivitetsområde skal Cold Hawaii Inland koble de mange aktiviteter i Vesterhavets bølger med de mere rolige vande i Limfjorden og de tilstødende søer.
3. JAN 2020 9.36

Cold Hawaii har i mange år været synonym med Vestkystens sublime windsurfing forhold, men fremover er det ikke blot de garvede surfere, der kan trække i våddragten. Cold Hawaii Inland skal skabe et løft af det aktive udeliv og vandsporten fra Doverodde til Thisted Bredning, oplyser Lokale og Anlægsfonden, der støtter projektet Cold Hawaii Inland med ti mio. kr.

Cold Hawaii Inland skal være et multifunktionelt aktivitetsområde der skal koble de mange aktiviteter i Vesterhavets bølger med de mere rolige vande i Limfjorden og de tilstødende søer.  

Cold Hawaii Inland kommer til at bestå af ti fysiske spots sammenkædet af en naturrute, der skal fremme og understøtte det aktive udeliv og vandsporten på nordvestsiden af Limfjorden. Lokale og Anlægsfonden bliver en del af samarbejdet på syv af disse spots.

- Cold Hawaii Inland bliver en ny type outdoor-hal, der under samme paraply rummer en række forskellige aktiviteter spredt ud over Thy med himlen som tag og Limfjorden som 'halgulvet'. Vi håber, at endnu flere bliver inspireret til at dyrke vandsport, om det så er i kajak, som vinterbader, på et wakeboard eller man blot vil gøre et stop på sin gåtur langs fjorden og betragte aktiviteterne på vand, fortæller Niels Jørgen Pedersen, formand for den politiske styregruppe for Cold Hawaii Inland

De syv spots, Lokale og Anlægsfonden støtter, er Synopal Havn, Vandet Sø, Bygholm, Doverodde, Dragsbæk, Søbadet og Krik. Ud af mange elementer Cold Hawaii Inland kommer til at indeholde kan nævnes; et fullsize waveboard kabelanlæg, specielle Cold Hawaii Inland moduler med udsigtsposter, omklædning- og depotrum, toiletter riggeplads til vandudstyr m.m., foreningslokaler, fjordbad med 25-meter-bassin, badebroer, sauna og diverse opholdssteder, både overdækket og udenfor.

De syv nedslag i Cold Hawaii Inland projektet Lokale og Anlægsfonden bliver en del af har et samlet anlægsbudget på 61.500.00 mio. kr. Det fulde anlægsbudget for Cold Hawaii Inland bliver ca. 86,1 mio. kr., Spektrum Arkitekter og Norrøn er arkitekter på projektet.

Der er forventet byggestart på projektet i løbet af 2020.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt