dkmedier
dkindkob
DK Stillinger
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Borgmester: - Jeg brød sammen og hulkede
Thomas Kastrup-Larsen gik ned med stress og fortæller åbent om den hårde oplevelse og sine erfaringer med at komme på benene igen i en ny podcast.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Stress:
Borgmester: - Jeg brød sammen og hulkede

Ny podcast med borgmesteren i Aalborg, som gik ned med stress. Han er tilbage på kontoret, men nu skal en assistent styre hans kalender, og kommunikationsafdelingen sortere i henvendelser fra pressen.
25. MAR 2022 9.13

AALBORG: Borgmesteren i Aalborg blev ramt af stress: - Jeg brød sammen og hulkede foran mine medarbejdere, fortæller Thomas Kastrup-Larsen (S) i en ny podcast.

Han blev sygemeldt og var hjemme i fem uger, inden han vendte tilbage til borgmesterkontoret, hvor han har indført nye vaner for at undgå at havne i samme situation igen. Blandt andet styrer en personlig assistent hans kalender, og kommunikationsafdelingen skal sortere i de mange henvendelser fra pressen.

I podcasten kan du høre ham fortælle om den dag, hvor han brød sammen, om at komme til kræfter igen med puslespil og psykologsamtaler og om de møgsager, som var medvirkende til, at han fik stress.

Thomas Kastrup-Larsen fortæller også, at han har skruet ned for sociale medier og op for gode oplevelser som fisketure og koncerter.

Lyt til podcasten her: