DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Aarhus samler alle sociale tilbud i ny portal

AARHUS: Med den nye portal socialkompasset.dk skal alle åbne sociale og sundhedsrettede tilbud i Aarhus fra frivillige foreninger og kommunen samles ét sted. Portalen er den første af sin art, og det er Frivilligcenter Aarhus og Aarhus Kommune, der står bag. Formålet er at knytte tættere bånd mellem kommunen og civilsamfundet for at skabe en god by for alle. Det skriver kommunen.

Socialkompasset skal gøre det nemmere at finde tilbud, der passer til den enkeltes behov og situation, og det gælder alt fra en far, der er på udkig efter lektiehjælp til sin søn, til at hjælpe ensomme ældre til at finde nye fællesskaber. På portalen kan man søge tilbud ud fra kriterier som alder, behov, aktiviteter og hvor i kommunen, det skal foregå.

Socialkompasset åbner i starten af juni, hvor der forventes at være mindst 700 tilbud henvendt til borgere med et behov, deres pårørende, foreninger og kommunale medarbejdere. Aarhus Kommune skriver, at den nye portal nemt kan udvides til andre kommuner eller regioner, der kunne være interesseret i samarbejdet eller i at dele erfaringer.

mh