Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aarhus outsourcer til KMD

It-virksomheden skal fremover administrere kommunens løn
24. AUG 2011 6.13

AARHUS: Med aftalen overgår medarbejderne i Aarhus Kommunes nuværende lønadministration til KMD - det drejer sig om cirka 70 ansatte. Som en del af aftalen indgår levering af it-systemer og effektivisering af lønprocesserne.

- Vi er meget tilfredse med at have indgået en kontrakt med KMD. Der er en fornuftig økonomi i aftalen, og vi får en erfaren leverandør på området. Og så tæller det naturligvis med, at vores lønmedarbejdere overgår til en virksomhed, hvor de kan blive en del af kerneforretningen og et godt fagligt fællesskab, forklarer Flemming Nielsen, digitaliseringschef i Aarhus Kommune.

I KMD anser man den strategisk vigtige aftale som en styrkelse af KMD markedsposition samt en understregning af, at outsourcing af de administrative processer giver kunderne de ønskede effekter.

- I kraft af vores mangeårige arbejde med at effektivisere administrative processer har KMD opnået et solidt erfaringsgrundlag, når det gælder stordrift og optimering af administrationstunge opgaver. Det har vi taget med over i vores BPO forretning. At vi nu får Danmarks næststørste kommune som kunde er for os understregning af, at vi har opnået en betydelig position i markedet, og kunderne anerkender vores kompetencer på området, fortæller vicedirektør Sten Davidsen, der er chef for KMD's BPO forretning.

KMD vil med Aarhusaftalen administrere den samlede løn- og personaleopgave for ca. 130.000 lønmodtagere med alt hvad det indebærer af lønbehandling, ferieadministration, dagpengeberegning, refusion, afregning, afstemning m.m.

lcl