Aabenraa-kampagne skal genstarte idrætslivet

KORT NYT8. JUN 2021 13.23

AABENRAA: Efter længere tids nedlukning af idræts- og foreningslivet vil Aabenraa Kommune nu genstarte fritidstilbud på tværs af kommunen med kampagnen ”Aabenraa Kommune bevæger sig”. Formålet er at sikre kommunens foreningsliv en god genstart og gøre opmærksom på de mange tilbud. Det skiver kommunen.

Det er Kultur og Fritid, Social & Sundhed og DGI Sønderjylland, der står bag kampagnen. Den blev skudt i gang mandag, hvor de tre parter deltog i et Stand Up Paddling-arrangement, der blev arrangeret af Bevæg Dig For Livet og Aktiv Aabenraa. Kampagnen vil køre de kommende måneder, hvor allerede eksisterende og nye aktiviteter vil blive markedsført for at sikre, at tidligere medlemmer og deltagere vender tilbage.

- Samarbejde er vigtigt i denne tid, og vi er glade for at være en del af genstartskampagnen. Vi skal have så mange som muligt med tilbage i fællesskabet igen, og vi håber, at dette fokus igen kan åbne borgernes øjne for de mange gode tilbud i Aabenraa Kommune for både store og små, siger Karsten Meyer Olesen (S), der er formand for Social og Sundhedsudvalget.

mh