Guldborgsund omrokerer og udvider direktionen midlertidigt
Foto: Guldborgsund Kommune

Guldborgsund omrokerer og udvider direktionen midlertidigt

På grund af en række anlægsprojekter udvider Guldborgsund midlertidigt med en ekstra direktørstilling
14. DEC 2018 13.00

GULDBORGSUND: Nuværende direktør for Økonomi og IT samt Teknik og Miljø Ole Jakobsen skal nu tiltræde i en nyoprettet stilling som projekt- og økonomidirektør. Imens konstitueres nuværende centerchef Christian Refstrup som direktør for Teknik og Miljø, oplyser Guldborgsund Kommune.

Ændringer i direktionen sker, efter at direktør Jesper Daugaard forlader kommunen. Det sker også, fordi byrådet vurderer, at der er brug for en midlertidig udvidelse af direktionen frem til 2021 på baggrund af en række anlægsprojekter i kommunen, som Ole Jakobsen skal have særligt ansvar for.

- Vi er simpelthen nødt til at sikre os, at store anlægs- og udviklingsprojekter som havnene i Stubbekøbing og Nykøbing, fornyelsen af Nykøbing bymidte, campus og den nye SUNDskole bliver styret sikkert hjem, og tidsplaner og budgetter bliver fulgt. Det er mange store projekter inden for få år, og derfor er der behov for en direktør, der kan sikre fremdrift, siger kommunaldirektør Søren Bonde.

Derfor skal kommunen ansætte en ny direktør for teknik- og miljø. Der skal også ansættes en ny direktør for social, sundhed og omsorgs-områderne. Stillingerne bliver slået op i begyndelsen af det nye år. Guldborgsund Kommune forventer at have den nye direktion på plads den 1. april 2019.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt