Assens beklager CPR-nummer-fejl

Assens beklager CPR-nummer-fejl

Kom til at offentliggøre en drengs navn og cpr.nr. på de åbne postlister på kommunens hjemmeside i forbindelse med en pasningssag på daginstitutionsområdet
9. FEB 2011 14.40

ASSENS: Assens Kommune beklager, at personfølsomme oplysninger er lagt ud på nettet

- En rigtig ærgerlig fejl! Sådan betegner Esben Krægpøth, chef for Dagtilbud og Skole, sagen, hvor Assens Kommune den 4. februar 2011 ved en fejl er kommet til at offentliggøre en drengs navn og cpr.nr. på de åbne postlister på kommunens hjemmeside i forbindelse med en pasningssag på daginstitutionsområdet.

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at vi er kommet til at offentliggøre personfølsomme oplysninger på vores åbne postlister. Der er desværre sket en fejl i forbindelse med, at vi har journaliseret sagen, siger Esben Krægpøth og fortsætter:

- Ud over at vi selvfølgelig straks har fjernet sagen fra vores postlister - og i øvrigt midlertidigt har fjernet vores postlister fra hjemmesiden - gør vi nu det, at vi gennemgår vores arbejdsgange for at se, om der er steder, hvor vi skal have strammet op. For det er naturligvis vigtigt, at borgerne kan have fuld tillid til, at personfølsomme oplysninger ikke er tilgængelig på postlisterne på hjemmesiden. Samtidig er det vigtigt for mig at pointere, at den aktuelle sag slet og ret handler om en menneskelig fejl, og det er vi selvfølgelig meget kede af.

Postlisterne for Pladsanvisningen bliver nu nøje gennemgået, inden de atter vil være tilgængelige på kommunens hjemmeside.

ka 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt