HandiHelp søger ny direktør

Sabit Tüfekci vil koncentrere sig om at forretningsudvikle og sikre omsorg for brugerne
KORT NYT24. JAN 2011 11.31

Efter at have været skydeskive i TV 2-programmet Operation X  har direktør Sabit Tüfekci fra politianmeldte HandiHelp, der tilbyder hjælp til handicappede efter BPA-ordningerne i en række kommuner, valgt at trække sig tilbage fra forreste linie.

Handicapportalen bringer en pressemeddelelse fra firmaet, hvor det bl.a. fremgår:

'Du/I har sikkert, lige som vi, fulgt med i pressens omtale af HandiHelp og dennes direktør Sabit Tüfekci. En omtale baseret på påstande, som vi kan dokumentere er både faktuelt forkerte, ufuldstændige og misinformerende. Samtidig oplever vi en massiv barriere hos både kommunerne og medierne i forhold til at indgå dialog omkring disse påstande, som vi oplever os dømt for uden rettergang.

Vi vil derfor valgt at fremsende dig/jer vores dokumentation for, at der ikke er hold i de påstande, der er fremført i medierne.

De forhold, der har været oppe at vende, har gjort det klart for mig, at jeg ikke har den rette profil til at lede virksomheden på nuværende tidspunkt. Jeg skal koncentrere mig om, at forretningsudvikle og sørge for at sikre den rette omsorg for vore brugere. Vi vil derfor øjeblikkeligt søge efter en ny direktør. Derudover vil vi lede efter de rette kompetencer til vores bestyrelse.'

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt