Forventer uændrede huspriser

Ejendomsmæglerne forventer uændrede huspriser, og kun 20 pct. regner med prisfald her i årets første kvartal. I Region Hovedstaden er mæglerne dog mere optimistiske
KORT NYT20. JAN 2011 7.51

Boligpriserne vil forblive uændrede her i årets første kvartal. Det forudser 71 pct. af ejendomsmæglerne på landsplan, mens 20 pct. regner med faldende priser. Blot 9 pct. tror på prisstigninger på enfamilieshuse. Det er udfaldet af årets første tendensundersøgelse fra Dansk Ejendomsmæglerforening, der fire gange årligt tager temperaturen på ejendomsmæglernes forventninger.

I Region Hovedstaden er der mere optimisme at spore blandt mæglerne. Her forventer 18 pct., at der kommer prisstigninger på énfamiliehuse i 1. kvartal af 2011. Særligt i København og på Frederiksberg lader optimismen til at spire med 36 pct., der forventer højere priser.

Ejendomsmæglernes forventninger til boligmarkederne i Region Midtjylland og Region Nordjylland ligger i tråd med landsgennemsnittet. Syv ud af ti mæglere venter uændrede huspriser, ca. hver tiende tror på prisstigninger, og lidt flere end det forventer prisfald. I Region Syddanmark er mæglerne lidt mindre optimistiske med 83 pct., der forventer uændrede huspriser, 15 pct. der regner med dalende priser, og kun 1 pct., der tror på højere priser.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt