Afgift på gadebelysning i modvind

Grundejere protesterer over Silkeborgs planer om at lade grundejere betale for gadebelysningen
KORT NYT13. JAN 2011 7.54

SILKEBORG: Flere end 200 grundejere har klaget til Silkeborg Kommune og Vejdirektoratet over planerne om at opkræve bidrag til gadebelysning hos dem. En af de protesterende agter at mobilisere kommunens 40 grundejerforeninger i en fælles protest, hvis ikke kommunen dropper planerne, fortæller DR Østjylland.

- Klagerne rokker ikke ved beslutningen. Vi politikere bliver nødt til at holde fast i vores beslutninger, for ellers kommer vi aldrig til at rette vores økonomi op. Og når man laver besparelser, så kommer det altid til at gå ud over nogen, og sådan er det så også her, siger formanden for Vej- og Trafikudvalget, Frank Borch-Olsen (K) til DR.

Ifølge Vejdirektoratet, så er der flere kommuner på vej med den slags afgifter, fordi kommunerne først nu er blevet opmærksomme på muligheden.

- Vi har set, at flere og flere kommuner er blevet opmærksomme på, at de kan pålægge grundejerne at betale for blandt andet vejbelysningen og vintervedligeholdelse på private fællesveje, siger fungerende afdelingsleder i Vejdirektoratets juridiske afdeling, Ivan Skaaning-Hansen.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt