Danske Regioner vil se på bestyrelses-udgifter

Efter Ekstra Bladets omtale i går af dyre bestyrelsesarrangementer vil formanden se på, om udgifterne kan nedbringes
KORT NYT12. JAN 2011 10.32

Danske Regioner blev i går hængt grundigt ud i Ekstra Bladet. Avisen beskrev, hvordan bestyrelsen ved flere lejligheder havde afholdt arrangementer på dyre hoteller med dyre middage og rigeligt med drinks - bl.a. et arrangement på det fem-stjernede Kongebrogården ved Middelfart. Det blev altsammen sammenholdt med de mærkbare besparelser på sygehusene, som regionspolitikerne gennemfører for tiden.

I en artikel erkendte formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), at det godt kunne have været gjort billigere.

Omtalen får nu Bent Hansen til at overveje fremtiden for arrangementerne. På sin hjemmeside fortæller Danske Regioner, at et arrangement for den afgående bestyrelse er en tradition, der stammer tilbage fra Amtsrådsforeningens tid. Efter etableringen af regioner, er arrangementer lavet om til en afskedsmiddag for den gamle bestyrelse og en sommerudflugt, begge med overnatning.

- Vi har nu fået en ny bestyrelse, og det er derfor relevant at tage diskussionen op igen. Skal vi fortsætte traditionen, eller skal vi fremadrettet afholde bestyrelsesarrangementerne i huset, ligesom vores øvrige møder, spørger Bent Hansen sig selv.

mou

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt