Anholdt for dødstrusler mod statsministeren

43-årig mand fra Kalundborg anholdt for at true med at slå Lars Løkke Rasmussen ihjel, hvis ikke de danske styrker i Afghanistan straks trækkes ud
4. AUG 2010 15.03

Statsministeren og hans nærmeste bliver slået ihjel, hvis ikke de danske styrker i Afghanistan er ude inden 27. september. Det er indholdet af et trusselsbrev, som den 43-årige har sendt til bl.a. Statsministeriet, skriver Ritzau.

Manden er nu anholdt og politiet kræver ham fængslet. Det er anden gang, han har fremsat dødstrusler mod statsministeren.
- Han har for et par uger siden fremsat lignende trusler, men dengang blev det vurderet, at han ikke skulle fængsles. Men med de nye trusler er det besluttet at fremstille ham i et grundlovsforhør, siger vicepolitiinspektør Oskar Lassen fra Københavns Politi til bureauet.

Manden hævder i brevet, han en del af en gruppe, hvor hans opgave er at fremsætte truslerne, mens de øvrige i gruppen skal udføre drabene, såfremt Danmark ikke trækker tropperne hjem. Han er dog ikke mere professionel end at han har forsynet brevet med navn og adresse.

mou 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev