Private aktører: - Vi er ikke værre end jobcentre

Kommunerne har derimod for meget fokus på statslige refusioner, og sender for uklare opgaver i udbud, mener private jobfirmaer
KORT NYT3. MAR 2010 10.55

En rapport fra Arbejdsmarkedsstyrelsen afslører blandt andet store lokale forskelle i effekten af beskæftigelsesindsatsen, men ifølge DI Service, der organiserer en række private aktører skyldes det, at mange kommuner ikke håndterer samarbejdet med private aktører godt nok.

- Intet i rapporten indikerer, at kommunerne er meget bedre til at aktivere de ledige end private aktører, siger branchedirektør Frank Bill, der mener, at kommunerne får, hvad de betaler for.

Han fremhæver, at mange kommuner sender opgaver i udbud uden klare resultat- og effektkrav og modsvarende aflønning defineret.

- Der er alt for mange kommuner, der går efter at få de statslige refusioner hjem til kommunekassen. Hvis de i stedet fastsatte konkrete kvalitets- og effektmål i deres udbud, ville de både få de statslige refusioner hjem og samtidig sikre en bedre løsning af opgaven, siger Frank Bill til ErhvervsBladet.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt