Billund fyrer misbrugskonsulent for kriminel kontakt

Billund Kommune har indledt en afskedigelsessag mod misbrugskonsulent, der bad om møde med miljø, der er kendt for kriminelle aktiviteter

BILLUND: Kommunaldirektør Tove Baisgaard har netop udsendt en meddelelse om, at konsulenten forventes afskediget.

'Baggrunden for dette er, at Billund Kommune ikke længere har tillid til, at Kåre Møller kan udføre sit arbejde som misbrugskonsulent på betryggende måde.

Billund Kommune har fra Sydøstjyllands Politi modtaget oplysninger om, at han har søgt kontakt med en personkreds kendt for kriminelle aktiviteter.

- Politiets rapport indeholder ikke oplysninger om, at konsulenten har været indblandet i kriminelle aktiviteter. Men det er ikke foreneligt med arbejdet som misbrugskonsulent at rette henvendelse til et miljø, der er kendt for kriminelle aktiviteter og bede om et møde, udtaler kommunaldirektør Tove Baisgaard, Billund Kommune og fortsætter:

- Vi har mistet tilliden til ham som misbrugskonsulent og har derfor påtænkt at afskedige ham.

Konsulenten blev ansat som afdelingsleder i Ungdomsskolen i april 2007 og har primært arbejdet med misbrugsproblemer og SSP (samarbejdet mellem Skole, Socialområdet og Politiet). Han er fritaget for tjeneste, medens afskedigelsessagen løber.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt