Borgerne skal deltage i kyst-udvikling

Køge inviterer kommunens borgere til møde med dem, der er i gang med at udvikle ideer til et omfattendende udviklingsprogram
24. FEB 2010 22.55

Konkurrencen om at lave et forslag til en udviklingsplan for Køge Kyst er i fuld gang, og tirsdag den 9. marts får alle interesserede mulighed for at møde partnerskabet bag det omfattende byudviklingsprojekt, der udgøres af Køge Kommune og Realdania Arealudvikling.

Køge Kyst indbyder til informationsmøde, hvor man kan høre projektets nøglepersoner fortælle om parallelkonkurrencen, der i øjeblikket holder syv tværfaglige hold - med deltagelse fra fem lande - travlt beskæftiget med at tænke store tanker for Køge.

Borgmester Marie Stærke (S) skal indlede mødet, hvor man kan høre indlæg af bestyrelsesformand i Køge Kyst, Jørgen Nue Møller, teknisk direktør i Køge Kommune, Jes Møller, direktør i Realdania Arealudvikling, Mette Lis Andersen - og Johan Bramsen, der fungerer som konkurrencesekretær og rådgiver for Køge Kyst. Køges borgere inviteres også til at stille spørgsmål og diskutere med de involverede i projektet.

Det indgår i Køge Kyst-projektet, at borgerne i Køge og projektets interessenter løbende vil blive involveret i byudviklingen, og på mødet vil der også være orientering om, hvordan den videre inddragelse vil forløbe. 

mou

Mere om byudviklingsprojektet

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt