Danskerne i tal, kolonner og statistikker

Nu kan man igen blive klog på danskerne ud fra de seneste tal fra Danmarks Statistik. I dag udkommer ny udgave af 'Danmark i tal' med nyttig viden om f.eks. uddannelse, kultur, arbejdsmarked, bolig, sociale forhold, sundhed osv.

Danske kvinder er i det seneste årti begyndt at føde flere børn, end de gjorde i 1980'erne. Til gengæld er de mere end fire år ældre, når de føder første gang. Kvinder er også flittige til at uddanne sig og overgår mændene på både de mellemlange og lange videregående uddannelser.

Det er nogle af de mange interessante konklusioner om Danmark og danskerne i det populære hæfte Danmark i tal fra Danmarks Statistik. Hæftet udkommer i dag i en helt ny 2010-udgave.

Man kan bl.a. også læse, at:

- vi får mere og mere plads at boltre os på i boligen - hele 111 m2 har vi i gennemsnit til rådighed. Til gengæld er der langt færre yngre boligejere end for et par årtier siden

- vi bruger i dag kun en syvendedel af vores indkomst på mad, mens vi i 1970'erne brugte en fjerdedel. Til gengæld bruger vi nu mere end en fjerdedel på vores bolig.

Derudover kan du også finde helt grundlæggende informationer om befolkningen - hvor mange vi er, hvor længe vi lever, hvordan det står til med landets finanser og meget mere.

På 32 sider giver hæftet nemlig et sjældent set overblik over det danske samfund. Statistikkerne er udvalgt blandt de milliarder af tal, som Danmarks Statistik har på lager.

Se 'Danmark i tal' her

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt