Kommunaldirektør skifter til Slagelse

Søren Lund Hansen stopper i Ringsted senest 1. maj, da han har fået nyt job som kommunaldirektør i Slagelse
26. JAN 2010 9.15

RINGSTED:- Jeg har været rigtig glad for at arbejde i Ringsted Kommune, så det er vigtigt for mig at slå fast, at mit jobskifte ikke er et fravalg af Ringsted Kommune, men et tilvalg af Slagelse Kommune, der med knap 80.000 indbyggere er en kommune, der har flere muskler at spille med end en kommune som Ringsted. Jeg har tidligere været kommunaldirektør i en stor kommune som Sønderborg, og jeg vil gerne tilbage til en organisation af den størrelse, siger Søren Lund Hansen om baggrunden for jobskiftet.

Borgmester Niels Ulrich Hermansen ser tilbage på de godt to år med Søren Lund Hansen i kommunaldirektørstolen i Ringsted Kommune med stor tilfredshed.

- Derfor er det naturligvis også med stor beklagelse, at jeg har måttet tage Søren Lund Hansens beslutning til efterretning. Det er uheldigt, at vi med en lang række igangsatte og vigtige initiativer atter skal genbesætte den vigtige stilling som kommunaldirektør. Men det er også helt naturligt, at en mand med Søren Lund Hansens lange kommunale topleder-erfaring og mange kompetencer har fået et tilbud om at lede en kommune, der er 2-3 gange så stor som Ringsted, siger borgmester Niels Ulrich Hermansen og fortsætter:

- Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes at sætte en lang række vigtige ini-tiativer i gang i de to år, Søren Lund Hansen har været i kommunen. Her tænker jeg blandt andet på et nyt ledelsesudviklingsprogram, et stærkt fokus på arbejdsmiljø og sygefravær, og så den gode understøttelse af det politiske ar-bejde, som vi fortsætter med via forårets byrådshøjskole og den kommende visi-onsproces. For at fastholde tempoet og kursen er det vigtigt for os, at vi hurtigst muligt får ansat en ny kommunaldirektør, siger Niels Ulrich Hermansen.

Søren Lund Hansen fortsætter i Ringsted Kommune frem til senest den 1. maj.

Ringsted Byråd blev orienteret om jobskiftet mandag aften, og økonomiudvalget vil snarest muligt forholde sig til situationen, fortæller borgmester Niels Ulrich Hermansen.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt