Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

24 unge dyster om fremtidens kommunale app

24 talenter i første kommunale case competition Gentofte App Camp 2012 er klar til at udvikle innovative apps til gavn for borgere og kommune

GENTOFTE: Torsdag 10. maj mødes 24 skarpe unge hjerner indenfor mobil og it-innovation på Bernstorff Slot, hvor de skal konkurrere om at knække koden til fremtidens app, oplyser kommunen.

Det er Gentofte Kommune, der afholder Gentofte App Camp 2012, hvor de studerende fra CBS, DTU, Ingeniørhøjskolen i Købehavn, UC Nordjylland, Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og ITU skal udvikle innovative apps til gavn for borgerne og kommune.

De unge skal udvikle apps indenfor enten kultur- og fritidsområdet eller skoleområdet.

29-årig Stine Bøgh mangler et år af studiet på IT Didaktisk Design på Aarhus Universitet og har søgt ind på konkurrencen, fordi hun mener, at hun kan lære en masse.

- Jeg arbejder med didaktisk undervisningsmateriale og har netop været med i et halvårligt forskningsprojekt om brugen af iPads set fra lærernes side. Så jeg tror jeg gennem app-campen kan blive klogere på feltet. Og så er det motiverende at være sammen med andre, der brænder for det samme, siger hun.

Fredag bliver de unge præsenteret for en case - og har 24 timer til at løse udfordringerne. Lørdag eftermiddag kl. 16.30 kåres vinderne.

Gentofte App Camp er arrangeret sammen med Devoteam og TalentForce og sponsorerne KMD, DIS/PLAY, Sitecore, Trifork, Netcompany, TDC og Bernstorff Slot.