DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Tønders kommunaldirektør forlænger ikke sin kontrakt

Efter 20 år i Tønder Kommune ønsker Klaus Liestmann ikke at forlænge sin kontraktperiode, der udløber 31. maj.
13. NOV 2020 12.35

TØNDER: Tønder Kommune skal have ny kommunaldirektør til næste år. Klaus Liestmann har meddelt kommunalbestyrelsen, at han ikke ønsker at forlænge sin kontraktperiode, der udløber den 31. maj 2021, oplyser kommunen.
 
Efter cirka 20 år i kommunen har han besluttet sig for at søge nye udfordringer.

Borgmester Henrik Frandsen (Tønder Listen) beklager, at Klaus Liestmann har valgt at stoppe, og roser kommunaldirektøren for det arbejde han gennem årene har udført for kommunen: 

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg ærgrer mig over, at Klaus Liestmann har valgt at søge nye udfordringer. Både som kommunaldirektør, og inden det som direktør i fagforvaltningerne, har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Klaus, der altid har arbejdet loyalt for at føre kommunalbestyrelsens beslutninger ud i livet.

Henrik Frandsen påpeger, at Klaus Liestmann har lagt et stort arbejde i at udvike organisationen på de indre linjer, hvor man blandt andet har implementeret nye leveregler og et nyt ledelsesgrundlag. Desuden har Klaus Liestmann haft fokus på ledelsesudvikling og udvikling af medinddragelse og trivsel, hvad der blandt andet har resulteret i, at det kommunale sygefravær er faldende for tredje år i træk. 

Klaus Liestmann har været kommunaldirektør i Tønder siden 2016 og har tidligere været direktør for forvaltningen Børn & Skole, Kultur & Fritid samt for forvaltningen Social, Arbejdsmarked, Sundhed.   

ka