Brøndbys 6. klasser får introduktion til sosu-faget

KORT NYT2. DEC 2019 14.35

BRØNDBY: Kendskabet til omsorgsfagene skal øges og forbedres. Derfor er et af de seneste tiltag i Brøndby, at 6. klasserne får mulighed for at stifte bekendtskab med de ting, som man laver i omsorgsfagene, og hvordan hverdagen kan se ud. Det er et samarbejde mellem Brøndby Kommune, Ungdomsbyen og Sosu H, der giver eleverne mulighed for på fire dage at få bedre kendskab.

Målet er ikke nødvendigvis, at de skal vælge sosuuddannelsen, men lige så meget at introducere dem til området, når der skal vælges til og fra. De fire dage går med én i Ungdomsbyen i København, to dage Sosu H-uddannelsen i Brøndby og en dag med interview af lokale Brøndby-seniorer, hvor både de ældre og eleverne kan lære noget positivt af hinanden.

- Vi har et stort fokus på, at flere unge i Brøndby skal i gang med og gennemføre en uddannelse. Dette forløb med vores 6. klasser er en rigtig god og nytænkende måde at angribe området på. Når vi giver vores børn relevante oplevelser og indsigt i et konkret arbejdsliv, har de nogle rigtig gode redskaber til at kunne træffe et uddannelsesvalg senere, siger borgmester Kent Magelund (S).

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev