I Vejle deler p-vagter postkort ud i stedet for bøder

VEJLE: Et skriv i forruden er ikke altid lig med en bøde i Vejle. Kommunens parkeringsvagter uddeler i stedet postkort, hvor de minder chaufføren om at overholde reglerne næste gang. Sådan har praksis været i et par år, og beslutningen er truffet i administrationen og ikke politisk. Postkortene bliver stukket ind bag vinduesviskeren i de situationer, hvor folk ifølge afdelingslederen oplever, at det kan være vanskeligt at forstå reglerne, skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Folk siger sommetider, at vi har de gode parkeringsvagter. Hos os falder hammeren ikke ved hver eneste ulovlighed, vi møder på vores vej. Vi giver folk et postkort, når vi oplever, at de har svært ved at tyde reglerne. Det kan også være et område, hvor vi ikke kommer så tit. Så gør vi opmærksom på os selv og løfter pegefingeren, siger afdelingsleder for Vej & Park Lars Bolander til Vejle Amts Folkeblad og tilføjer: 

- Vi vil hellere vejlede og servicere. Men det er klart, at holder den samme bil ulovligt igen og igen, så får vedkommende selvfølgelig en parkeringsafgift.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt