Middelfart snupper ny kommunaldirektør fra Haderslev
Foto: Haderslev Kommune

Middelfart snupper ny kommunaldirektør fra Haderslev

Haderslevs kommunaldirektør, Willy Feddersen, tiltræder den 1. december som ny kommunaldirektør i Middelfart Kommune.
22. OKT 2019 10.15

MIDDELFART: Et enigt byråd i Middelfart besluttede mandag aften at udpege Willy Feddersen, 56 år, som ny kommunaldirektør i kommunen.

Willy Feddersen skifter dermed direktørposten i Haderslev Kommune ud med et tilsvarende job i Middelfart Kommune. Her får han til opgave at fortsætte og udvikle kommunens arbejde med velfærd, bosætning, grøn omstilling og vækst. Willy Feddersen afløser Steen Vinderslev, der er rykke til Furesø, og tiltræder i sit nye job 1. december.

Willy Feddersen har over 25 års ledelseserfaring fra blandt andre Haderslev og Aabenraa kommuner. Han har siden 2012 været kommunaldirektør i Haderslev og har før det blandt andet været direktør for Børn og Skole i Aabenraa og erhvervs- og kulturdirektør i Haderslev Kommune.  

- Middelfart Kommune er en stærk og klimabevidst vækstkommune midt i Danmark. Middelfart har ikke kun fanget tidsånden, men også formået at agere stærkere end de fleste. Ambitionerne er skarpe og samspillet mellem borgere, erhvervsliv og kommune er dynamisk, siger han.

Borgmester i Middelfart Johannes Lundsfryd Jensen (S) glæder sig over, at det har været muligt at tiltrække en så stærk kandidat, og han ser frem til samarbejdet med Willy Feddersen:

-  Vi har i forvejen et godt kendskab til Willy Feddersen, som vi har haft et fortrinligt samarbejde med i Syddanmark og Trekantsområdet. Og undervejs i vores samtaler, har han bekræftet os i, at han besidder det drive, og de menneskelige og faglige kvaliteter, der skal til, for at sætte sig i spidsen for den rivende udvikling, Middelfart Kommune er inde i, siger han.

MG

Fakta

  • Willy Feddersen er 56 år og født og opvokset på Tønder-egnen. Han blev student i 1981 og blev efterfølgende kandidat i statskundskab fra Århus Universitet i 1989.
  • Han har været leder siden 1993, hvor han blev ansat som afdelingsleder i Social- og Sundhedsforvaltningen i Haderslev Kommune.
  • I 2000 blev Willy Feddersen udviklings- og kulturchef og i 2007 erhvervs- og kulturdirektør. I 2009 blev han udpeget som Stabsdirektør.
  • I 2011 blev Willy Feddersen ansat som direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, inden han året efter fik jobbet som kommunaldirektør i Haderslev Kommune.
  • Privat er Willy Feddersen gift med Conny Boysen Feddersen. Parret har to voksne børn.
  • I sin fritid er Willy Feddersen en særdeles aktiv motionist. Han dyrker blandt andet løb og vandreture, men er også optaget af blandt andet rytmisk musik og læsning af især skønlitteratur og idéhistorie.