Direktorat giver grønt lys for ny bydel i Kolding

KOLDING: Efter en tre år lang dialog mellem Kolding Kommune og Kystdirektoratet har direktoratet nu givet grønt lys for, at Kolding Kommune kan arbejde videre med sine planer om at opføre en ny bydel, Marina City, ved Marina Syd ved Skamlingvejen. Bydelen skal rumme cirka 400 boliger, fusionere Koldings to lystbådehavne til én med 1.000 bådpladser og tilbyde rige faciliteter til fritid og havnerelaterede erhvervsformål. Det skriver JydskeVestkysten.

Beskeden indløb hos kommunen mandag formiddag. Den betyder, at forslaget til en lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg og VVM-rapporten om det enorme byudviklingsprojekt nu kan sendes frem til politisk behandling og derefter ud i offentlig høring. Når planerne er vedtaget i byrådet formentlig allersidst på året, kan selve anlægsarbejdet komme i gang i løbet af næste år.

Det grønne lys fra Kystdirektoratet er af afgørende rolle, da Marina City ikke kan blive til noget uden. Til Marina City ønsker kommunen nemlig at opfylde godt 80.000 kvadratmeter af søterritoriet med jord og inddrage det til nyt land.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev