Fra venstre Bünyamin Simsek, rådmand, teknik og Miljø, Aarhus Kommune, Energi, forsynings og klimaminister Lars Christian Lilleholt og Samir Abboud CEO for geotermi, A.P. Møller Holding under A.P. Møller Holding og Aarhus Kommunes pressemøde på Esplanaden i København, tirsdag den 23. oktober 2018. A.P. Møller og Aarhus Kommune underskriver et Letter of Intent om et eksklusivt samarbejde om at gøre geotermi til en betydelig del af Aarhus varmeforsyning.A.P. Møller Holding får grønt lys til at bore efter varmt vand til fjernvarmeforsyning af Aarhus og Aalborg,  men nu har A. P. Møller trukket sig fra udbuddet i Aalborg.<br />Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix
Fra venstre Bünyamin Simsek, rådmand, teknik og Miljø, Aarhus Kommune, Energi, forsynings og klimaminister Lars Christian Lilleholt og Samir Abboud CEO for geotermi, A.P. Møller Holding under A.P. Møller Holding og Aarhus Kommunes pressemøde på Esplanaden i København, tirsdag den 23. oktober 2018. A.P. Møller og Aarhus Kommune underskriver et Letter of Intent om et eksklusivt samarbejde om at gøre geotermi til en betydelig del af Aarhus varmeforsyning.A.P. Møller Holding får grønt lys til at bore efter varmt vand til fjernvarmeforsyning af Aarhus og Aalborg, men nu har A. P. Møller trukket sig fra udbuddet i Aalborg.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

A.P. Møller trækker sig fra geotermi-projektet i Aalborg

Nordjysk geotermiprojek bliver uden A.P. Møller, som til gengæld fortsat er medspiller på et tilsvarende projekt i Aarhus.

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter på dknyt

Log ind

Prøv abonnement
  • 30 dages gratis prøveperiode
  • Adgang til alle artikler og analyser
  • Det mest gennemarbejdede stof på området

Din IP-adresse er:

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dkjob

Se alle aktuelle stillinger

Ritzau
Mest læste
Pressenævnet