Middelfart lancerer klimakurser for folkeskolelærere

Kurser på engelsk målrettes udenlandske lærere, som får efteruddannelse i at undervise i konkret arbejde med klimaløsninger.
11. FEB 2019 10.00

MIDDELFART: Middelfart Kommune har gennem en årrække arbejdet målrettet med grøn omstilling, bæredygtighed og innovative klimaløsninger. Nu skal kommunens arbejde og erfaringer fra projekter og byggerier udbredt til andre lande gennem et kursustilbud om klimaløsninger til folkeskolelærere fra hele Europa, oplyser kommunen.

De nye kurser kommer til at foregå på engelsk og bliver målrettet udenlandske lærere, som får efteruddannelse i at undervise i konkret arbejde med klimaløsninger. 

- Deltagerne får helt ny og opdateret viden, nye kompetencer og opkvalificering inden for klima med afsæt i de konkrete erfaringer, vi har gjort os her i Middelfart Kommune. Både fra konkrete projekter som fx KlimaByen, men også vores indsats med at integrere fokus på klima i vores eget skolevæsen, hvor vi blandt andet har uddannet lærere til at blive særlige klimavejledere, forklarer teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen.

Danske lærere er også velkomne på kurserne, der afvikles for første gang i efteråret 2019.  
 

  • Målgruppen for kurserne er lærere fra hele Europa, som underviser på alle klassetrin i grundskolen med fokus på de naturfaglige fag samt matematik.
  • Kurset vil komme til at lægge særligt vægt på løsninger inden for vand, energi og cirkulær økonomi og blive tilrettelagt i moduler på fem hverdage, så deltagerne kan rejse i weekenden.
  • Første kursusrække finder sted i efteråret 2019.
  • Undervisningsformen vil være afvekslende og variere mellem oplæg med ekspertviden, pædagogisk refleksion, videndeling i netværk og internationalt samarbejde.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt