Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Vækst er temaet for Gladsaxes nye plan

Vækst er temaet for Gladsaxes nye plan

Byrådet har med det overordnede tema ’vækst’ sendt ny planstrategi om den fremtidige udvikling i Gladsaxe i høring

GLADSAXE: Flere borgere og flere arbejdspladser. Det er det scenarie, der bliver arbejdet ud fra i Byrådets nye planstrategi. Strategien beskriver de områder, som byrådet fremover vil udvikle i Gladsaxe.

Politikerne vil meget gerne høre borgernes mening om de nye visioner for fremtidens Gladsaxe, og inviterer derfor til borgermøde. Desuden er planstrategien i høring fra 21. februar til 17. april.

- Vi har i mange år betragtet Gladsaxe som en fuldt udbygget kommune. Men nu ser det ud til, at kommunen vil vokse. Vi får flere borgere og flere arbejdspladser. Det giver nye muligheder, men også nye udfordringer. Derfor har vi i byrådet valgt at sætte fokus på Gladsaxe i vækst, siger borgmester Karin Søjberg Holst (S) om den nye Planstrategi 2012.

Fokus på fem temaer
Planstrategien sætter fokus på fem temaer; 'storby i vækst', 'levende Gladsaxe', Gladsaxe i forandring', 'grønne Gladsaxe' og 'klima i Gladsaxe'.

Med 'Storby i vækst' bliver der sat fokus på det særlige ved Gladsaxe, og de fordele og udfordringer, som følger med kommunens centrale placering i Hovedstadsregionen.

'Levende Gladsaxe' handler om arbejdet med Gladsaxe som den gode boligkommune. Mens 'Gladsaxe i forandring' er et fokusområde om byomdannelse og mobilitet og arbejdet med at undgå, at Gladsaxes udviklingspotentiale forsvinder i trængsel.

'Grønne Gladsaxe' handler om arbejdet med at udvikle de store grønne naturområder og det grønne i byen. 'Klima i Gladsaxe' arbejder med de store aktuelle udfordringer i forhold til klimaudviklingen.

mou