Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Stor interesse for politisk folkemøde

Folkemødet 2011 nærmer sig. Der er knap tre måneder til politikere, organisationer og borgere mødes for at revitalisere den demokratiske debat gennem fire dages politisk festival i Allinge 15.-18. juni
17. MAR 2011 20.11

BORNHOLM: Programmet for Folkemødet er ved at tage form. Tidspunkterne for de poli-tiske partiers hovedtaler er endnu ikke endeligt bekræftet, men vil blive offentliggjort snarest muligt. Det kan følges løbende på www.folkemødet.dk, som netop er blevet lanceret. Samtidig er Folkemødets folder/plakat kommet fra trykken. Den er vedhæftet.

Efter den 4. april vil det være muligt for organisationer, som vil byde ind med arrangementer, at indmelde sin deltagelse via et elektronisk kalendersystem.
Alle arrangementer skal opfylde tre grundkriterier:
• åbent for alle
• gratis at deltage i
• relevant i en demokratisk sammenhæng

Folkemødet har opbakning fra alle Folketingets partier og ledende politike-re.
Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder står fadder til projektet, og BRK med borgmester Winni Grosbøll i spidsen er vært. Hun glæder sig over, at Folkemødet.dk er lanceret:
- Vi har tydeligt kunnet mærke, at der rundt omkring i landet er rigtig god respons i forhold til Folkemødet. Mange har efterspurgt mere information om Folkemødet og om hvordan man tilmelder arrangementer. Den information er nu tilgængelig, og det er afgørende, fordi Folkemødet lever i kraft af de arrangementer, som deltagerne byder ind med.