Siemens Gamesa slår igennem til offshore-Frankrig med dobbelt ordre
Siemens Gamesa er blevet valgt som vindmølleleverandør til de kommende vindmølleparker ved Bay of Saint Brieuc og Fécamp i Frankrig.
Foto: Siemens Gamesa

Siemens Gamesa slår igennem til offshore-Frankrig med dobbelt ordre

Siemens Gamesa kunne for nyligt fejre sin første offshore ordre i Frankrig, som dog hurtigt blev fulgt op af endnu en ordre, der tilsammen udgør knapt 1 GW.
2. JUN 2020 13.16

Efter i lang tid ikke at have været på det franske offshore-marked, har Siemens Gamesa nu slået igennem med to ordrer til kommende offshore-projekter, oplyser Siemens Gamesa på sin hjemmeside. 

Det drejer sig om Fécamp og Bay of Saint Brieuc-projekterne, som er på henholdsvis 497 og 496 MW. 

Første ordre kom for Bay of Saint Brieuc-projektet fra Ailes Marines, der er ejet af spanske Iberdrola, der ligesom Siemens Gamesa har satset på at komme ind på det franske marked i 2020. Ordren består af 62 SG 8.0-167 DD vindmøller.

Kort efter at man kunne fejre den første offshore-ordre, kom den efterfølgende ordre kort efter fra et konsoritum ledet af GTM Normanide-Centre for deres kommende vindmøllepark ved Fécamp. Ordren består af 71 SWT-7.0-154 vindmøller. 

Begge vindmølleparker skal ligge i den Engelske Kanal, mens vingerne til begge projekter skal produceres på en fabrik i Le Havre. 

Derudover forventer Siemens Gamesa yderligere ordre for en række franske projekter for 1,5 GW. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev