Semco Maritime og Bladt Industries vinder offshore-opgave i USA

KORT NYT16. JAN 2020 15.05

Den store esbjergensiske offshorekoncern Semco Maritime har sammen med Bladt Industries fra Aalborg har vundet kontrakt til Mayflower Wind-projektets offshore transformatorstation, som skal sættes i gang i denne måned i staten Massachusetts. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi er stolte over, at Mayflower Wind har valgt Bladt og Semco til dette omfattende offshore substation-projekt på østkysten i USA. Vi betragter det som en vigtig anerkendelse af vores fælles kompetencer og vores stærke fokus på sikkerhed og miljø i hele konstruktionsfasen. Vi ser meget frem til det tætte samarbejde med det stærke team i Mayflower Wind, og vi håber, at det er det første af adskillige projekter, udtaler Nils Overgaard fra Bladt Industries i en pressemeddelelse.

- Semco og Bladts stærke track record for at levere konkurrencedygtige projekter inden for elektrisk infrastruktur til havvind er en døråbner i markedet. Mayflower Wind-projektet giver os en unik mulighed for at etablere vores virksomheder som erfarne pionerer i den spirende og lovende amerikanske havvindindustri, siger  Carsten Nielsen, Senior Vice President i afdelingen Renewables hos Semco. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt