Ørsted er årets transatlantiske virksomhed
Ørsted er 2020 Transatlantic Company of the Year foran DSV, Kamstrup og Haldor Topsøe.
Foto: Ørsted

Ørsted er årets transatlantiske virksomhed

Ørsted er blevet kåret som årets transatlantiske virksomhed af the American-Danish Business Council for deres omfattende arbejde i den amerikanske vindsektor.
18. MAJ 2020 10.50

Ørsted er kåret til 2020 Transatlantic Company of the Year af the American-Danish Business Council (AmCham Denmark), hvor Ørsteds arbejde med den amerikanske offshore-sektor bliver fremhævet. 

Det er en årlig titel, som AmCham Denmark uddeler for at fremhæve de gode bånd mellem Danmark og USA. 

Ørsted har blandt vundet seks store offshore-projekter i USA, men også er begyndt at udvide med onshore-projekter, solenergi og energilagring på den anden siden af Atlanten. 

Derudover blev Ørsted for nyligt kåret til verdens mest bæredygtige selskab ved Corporate Knights 2020 Global 100 Index. 

Prisen kunne ikke overrækkes personligt på grund af coronasituationen, men Ørsteds offshore-chef i USA Thomas Brostrøm modtog prisen med en digital hilsen og tak. 

Årets jury bestod af Dansk Industri-direktør Lars Sandahl Sørensen, Jørgen Bardenfleth, bestyrelsesformand hos Lyngsoe Systems, og Sanna Suvanto-Harsaae, bestyrelsesformand i blandt andet BoConcept A/S og TCM.

Udover Ørsted var DSV, Kamstrup og Haldor Topsøe også nomineret til prisen. 

esl

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev