Norlys og Eurowind Energy går sammen om nyt selskab

Norlys og Eurowind Energy opretter Norlys Energy Trading A/S, som får til at opgave at håndtere begge selskabers trading-funktioner.
20. MAJ 2020 13.19

Norlys og Eurowind er gået sammen og har oprettet det fælles Norlys Energy Trading A/S, oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse. 

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern, som har knap 800.000 el- og gaskunder. Norlys ejer 50 % af Eurowind Energy, som er en europæisk top 10-aktør inden for vedvarende energiproduktion

Det nye Norlys Energy Trading center skal håndtere begge selskabers trading-funktioner, ligesom at man håber på at opnå markedsmæssige synergier mellem produktions- og forbrugsleddet i den grønne værdikæde. 

- Udbygningen af den vedvarende energi kræver enorme investeringsmidler i det kommende årti, når Danmark skal elektrificeres. Derfor er det afgørende, at vi håndterer vores markedsmæssige risici og får del i den værdiskabelse, som det europæiske marked giver mulighed for, forklarer Niels Duedahl, som er administrerende direktør i Norlys og kommende bestyrelsesformand i Norlys Energy Trading.

- I vores nye trading-setup vil vi i højere grad end i dag være i stand til at håndtere markedsudviklingen, siger han yderligere. 

Det nye selskab kommer til at få hovedsæde i Aalborg. Norlys’ administrerende direktør Niels Duedahl bliver bestyrelsesformand og Eurowind Energys stifter og administrerende direktør Jens Rasmussen bliver næstformand.

esl

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt