Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Liselotte Hohwy Stokholm syddansk vækst-direktør

Ny direktør til Væksthus Syddanmark
KORT NYT11. MAR 2011 9.32

SYDDANMARK: Det bliver den 38-årige chefkonsulent Liselotte Hohwy Stokholm, som sætter sig i stolen som ny direktør hos Væksthus Syddanmark.

Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent hos erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Erhverv med ansvar i regionerne Syddanmark, Midtjylland og Sjælland.

Liselotte Hohwy Stokholm medbringer et stærkt netværk, dels fra universitetsverdenen, hvor hun har været sekretariatsleder på SDU, dels fra de regionale og politiske fora.

Fokus de senere år i Dansk Erhverv har været rettet mod at opbygge netværk og relationer til regionens centrale aktører indenfor det offentlige og private marked. Det bliver til gavn i det nye job, hvor opgaven især handler om at udbygge og videreudvikle regionens sammenhængende erhvervsfremmesystem i samarbejde med de lokale erhvervsaktører.

Hun tiltræder stillingen 1. april og afløser Henrik Jacobsen som 1. marts er tiltrådt en adm. direktør stilling i industrivirksomheden Aluwind.

 

Fakta om Liselotte Hohwy Stokholm

* 38 år
* er gift med erhvervskundechef Per Stokholm
* har to piger på 9 og 13 år
* er bosiddende i Odense
* har en BA, en diplom i ledelse samt en MBA
* aktiv i Danmarksserien i badminton
* ansættelser: chefkonsulent i Dansk Erhverv, projektleder i Udvikling Odense, sekretariatsleder på Syddansk Universitet samt salgskoordinator hos Alumeco