Folkemødet snart åbent for allehånde arrangementer

Folkemødet snart åbent for allehånde arrangementer

Tre måneder før det store politikarrangement, Folkemødet, på Bornholm starter, åbenes der om kort tid for, at organisationer kan tilmelde arrangementer. Bertel Haarder står fadder til projektet, der tegner til at blive stort
21. MAR 2011 11.08

BORNHOLM: Der er knap tre måneder til politikere, organisationer og borgere mødes for at revitalisere den demokratiske debat gennem fire dages politisk festival i Allinge 15.-18. juni.

Programmet for Folkemødet er ved at tage form. Tidspunkterne for de politiske partiers hovedtaler er endnu ikke endeligt bekræftet, men vil blive offentliggjort snarest muligt. Det kan følges løbende på www.folkemødet.dk, som netop er blevet lanceret.

Efter den 4. april vil det være muligt for organisationer, som vil byde ind med arrangementer, at indmelde sin deltagelse via et elektronisk kalendersystem.

Alle arrangementer skal opfylde tre grundkriterier:
• åbent for alle
• gratis at deltage i
• relevant i en demokratisk sammenhæng

Folkemødet har opbakning fra alle Folketingets partier og ledende politikere. Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder står fadder til projektet, og Bornholms Regionskommune med borgmester Winni Grosbøll (S) i spidsen er vært. Hun glæder sig over, at Folkemødet.dk er lanceret:

- Vi har tydeligt kunnet mærke, at der rundt omkring i landet er rigtig god respons i forhold til Folkemødet. Mange har efterspurgt mere information om Folkemødet og om hvordan man tilmelder arrangementer. Den information er nu tilgængelig, og det er afgørende, fordi Folkemødet lever i kraft af de arrangementer, som deltagerne byder ind med.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev