European Energy sælger solcelle-anlæg

KORT NYT3. AUG 2020 14.38

Det danske energiselskab European Energy, der bygger vindmølle- og solcelleparker samt grønne løsninger inden for energilagring, har solgt en af sine solcelleparker til det tyske investeringsselskab LHI Group.

Solar Park Hanstholmvej med en total kapacitet på godt 50 MW og er det første af sin art i Danmark, hvor man har anvendt såkaldte bifaciale moduler, hvor panelerne kan opfange sollys fra begge sider af panelet. Dette øger anlæggets produktivitet, så det kan generere mere grøn strøm på det samme areal i forhold til en traditionel solcellepark.

 - Solar Park Hanstholmvej har været et vigtigt projekt for os, da vi for første gang har opført en solcellepark i Danmark med bifaciale moduler, der også kan udnytte diffust lys til generering af grøn strøm. Thisted Kommune har været en afgørende aktør i realisering af projektet, og vi er utroligt glade for samarbejdet omkring dette visionære projekt, der kan være med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark, siger CEO i European Energy Knud Erik Andersen.

esl 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job