European Energy fastholder forventninger til 2020

Trods corona-nedlukning og lave el-priser fastholder European Energy sine forventninger til 2020 og et resultat på samme niveau som sidste år.
16. APR 2020 11.23

Trods en coronakrisen der har ramt dansk erhvervsliv hårdt, kan European Energy fastholde sine forventninger til 2020, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Der er fortsat stor interesse for energianlæg blandt institutionelle investorer, ligesom man på grund af langtidskontrakter for el-salg ikke er ramt af de meget lave elpriser, der lige nu også presser branchen. 

- Selvfølgelig er vi påvirket af COVID-19 situation, og vi skal være meget årvågne. Vi har oplevet mindre afbrydelser på vores byggerier i nogle lande, og de fleste af vores medarbejdere har arbejdet hjemmefra i en periode, siger administrerende direktør i European Energy Knud Erik Andersen. 

- Alligevel er vi overbeviste om, at vi når vores finansielle mål for 2020. Vores leverandører og partnere leverer fortsat produkter og arbejder på projekter, mens vores medarbejdere har taget et stort ansvar og været klar til at levere en ekstra indsats under svære betingelser.

Corona-situationen har betydet, at man ønsker at være forsigtige og eksempelvis kun ansætter nye medarbejdere i forretningskritiske stillinger. 

Derudover fortsætter virksomheden dog stabilt, og fastholder en  forvetning til EBITDA på at blive 388-433 mio. kr. og et nettoresultat før skat på 261-291 mio. kr. Sidste år havde European Energy et resultat før skat på 279 mio. kr. 

Vestas måtte modsat til European Energy suspendere sine forventninger til 2020 tidligere i april på grund af coronasituationen. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt