CIP lukker stor 589 MW aftale i Taiwan

Copenhagen Infrastructure Partners har lukket den endelige aftale for Changfang og Xidao projekterne til godt 20 mia. kr. MHI Vestas skal levere vindmøllerne.
24. FEB 2020 14.31

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har lukket en aftale for de to vindmølleparker Changfang og Xidao, som skal have en samlet kapacitet på 589 MW. Det oplyser CIP på deres hjemmeside. 

CIP erhvervede sig projektet tilbage i 2017, men nu har man altså nået den samlede finansering for projektet ved hjælp fra et konsoritum bestående af 25 internationale og taiwanske banker og finansinstitutter. Projektet har rejst godt 20 mia. kr. i finansiering.  

Projektet er en offentligt-privat samarbejde med det statsejede Taiwan Power Company, og der har været et stærkt samarbejde med de lokale myndigheder og virksomheder, så man har etableret en lokalt forankret forsyningskæde. 

CIP har siden 2017 Copenhagen Offshore Partners (COP) med i projektet, hvor COP har været i Taiwan til at lede udviklingen af Cahangfang Xidao projektet fra deres fælles kontor i Taipei. 

MHI Vestas skal levere 62 9,5 MW-vindmøller til de to parker. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt