Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Centerdirektør vender tilbage til sit gamle job efter fire måneder i DSB

Mogens Kornbo valgte efter en kort periode som underdirektør i DSB at søge sit gamle job som direktør for Center for Ejendomme i Region Hovedstaden - og fik det.

HOVEDSTADEN: I februar i år kunne vi skrive, at direktøren for Center for Ejendomme i Region Hovedstaden, Mogens Kornbo, stoppede efter fire år på posten.

Han skulle til DSB som underdirektør for Ejendomme og Ejendomsudvikling, men nu er han tilbage i sit gamle job..

Mogens Kornbo valgte at søge den ledige stilling, og enigt ansættelsesudvalg har – i et stærkt ansøgerfelt – valgt at pege på Mogens til stillingen, oplyser regionen.

- Jeg har simpelthen valgt at følge min egen grundregel. Jeg vil følge mit hjerte og være med til at gøre en forskel, og det har jeg mulighed for i Center for Ejendomme sammen med dygtige kolleger og ambitiøse politikere. Coronakrisen har om noget vist, at vi også på ejendomsområdet løser en central og samfundskritisk opgave med at få sundhedsvæsenet til at fungere. Jeg er rigtig glad for, at jeg får muligheden for at være en del af det igen - og jeg har gjort op med mig selv og understreget overfor ansættelsesudvalget, at sådan er det i en lang fremtid, siger Mogens Kornbo.

- Da vi kom til ansøgningsrunden og så ansøgningen fra Mogens, kiggede jeg da lige en ekstra gang. Men jeg er ikke i tvivl om, at Mogens er den rigtige person til de opgaver, vi står overfor, og jeg er utroligt glad for, at Mogens har valgt at søge tilbage. Han var selv med til at lægge planen for en gennemgribende renovering af vores hospitaler, som politikerne i Regionsrådet har prioriteret syv mia. kr. til over de næste ti år.

- Nu får han over de næste mange år mulighed for at følge den opgave til dørs og i øvrigt fortsætte med at udvikle hele området i hovedstaden så vi også fremover løfter opgaverne på ejendomsområdet professionelt, siger koncerndirektør Jens Gordon Clausen.

ka