Babcock-kontrakt får skarp kritik af konkurrent

NHV vil hellere tabe en kontrakt end at vinde 'retten til at tabe penge', siger NHV CEO i kritik af Babcock-aftale med Total.
13. AUG 2020 11.47

I begyndelse af august blev rygterne endeligt bekræftet, og Total indgik en femårig kontrakt for helikoptertransport til og fra offshore-installationer i Nordsøen med britiske Babcock.

Den aftale får nu kritik af den belgiske konkurrent NHV, som kalder det et 'ræs mod bunden', skriver Air & Sea Analytics. Babcock slog netop NHV i kampen om de to kontrakter, som NHV og CHC Scotia lige nu sidder på.

- Selvom de offentligt har klaget over lave priser, er Babcock netop med til at medvirke til det, de har brokket sig over. NHV vil ikke deltage i sådan et ræs mod bunden. Vi vil hellere tabe en kontrakt end at 'vinde retten til at tabe penge', fortæller NHV CEO Steffen Bay. 

Babcocks direktør Archie Bethel udtalte tilbage i juni, at olie- og gasindustrien ikke længere udgjorde et attraktivt marked for vækst og beklagede, at konkurrenter blev ved med at presse priserne i bund, skriver Flight Global

Flere helikopteroperatører har i de senere år kæmpet hårdt med at balancere økonomien, hvilket blandt andet medførte at PHI og Bristow begge gik i betalingsstandsning sidste år. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev